Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trist, trött och ledset




Bortvänd


hur vet man
att inget kommer

att väntan är
förgäves
att man inte ens
ser baken av tåget

räkna de hoppbefriade
tankarna
de trista dagarna

de sista hagarna



då vet man...





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-27 09:40



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Bara en sak vet man inte: när sista tåget går. Det finns nämligen ingen tågtidtabell..
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP