Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet

ingen vet hur många tuggummin
på småstadens kullerstensgator
som trampats på genom åren och 
ingen vet hur många duvor
som flugit omkring i cirklar
runt Eiffeltornet eller hur
många sniglar som ätits
på en restaurang där i Paris
och ingen vet hur många
brustna hjärtan det blivit
genom åren sedan den dagen
Casanova tog sitt första andetag på jorden
och ingen vet om det verkligen är sant att
Strindberg hatade kvinnor





 




Övriga genrer av Vickin
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-27 13:44



Bookmark and Share


    Vickin
Jag tror inget om det i den här texten.
Jag skriver just att ingen vet.
2009-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte att han gjorde det. Jag tror att det var tvärtom.
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Vickin