Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så in i universum less (feb -07), så även idag...


Tidlöst kedjelöje


Varför -
därför att
om hundra år
är vår nivellering
total

då får nån annan
skriva
ropa ut
sin förtvivlan




ifall arten överlevt
sin egen idioti

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-27 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP