Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt tillägnar jag filmen Eternal Sunshine of The Spotless Mind, för att det var en sjuhelsikes bra film, och för att den inspirerade mig till att skriva denna dikt. Den har både en svensk och engelsk version.


Eternal Sunshine of The Spotless Mind

My soul has gone a little cold
since the last time I beheld your enchanting face
and heard your enchanting voice
I am trying to forget you
But I can't seem to remember anything without you

So I'm not so sure that is my design
Oh, cos you look so fine
to me

I'll hide you deep inside the deepest depts of me
I'll hide you in my shame
Where no one can find you
Yeah, I'll keep you in my shame




Min själ har blivit lite kall
sedan jag sist skådade ditt förtrollande ansikte
och hörde din förtrollande röst
Jag försöker glömma dig
Men jag verkar inte kunna komma ihåg någonting utan dig

Så jag är inte så säker på att det är mitt syfte
Åh, för du är så vacker
för mig

Jag ska gömma dig djupt inom det djupaste djupet i mig
Jag ska gömma dig i min skam
Där ingen kan hitta dig
Ja, jag ska förvara dig i min skam




Fri vers av Dammad
Läst 311 gånger
Publicerad 2009-06-27 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dammad
Dammad