Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunkande

Plötsligt tycks natten för lång
Mörkret för djupt
När det finns inom
Åter igen verkar livet skymma
Som om en slöja läggs för mina ögon
Blicken söker sig mot marken
Medan hjärtat sjunker i bröstet
Och klumpen i magen växer
Jag kämpar
Strävar genom den stinkande gyttjan
Som suger mig nedåt
Jag sjunker djupare
In i mig själv
Omvärlden tycks avlägsen
Som ett suddigt töcken
När demonerna tar över




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP