Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl bevarad

 

I en ask av osynlig närvaro

vilar kärleken rofyllt

i tillitens händer

 

Förvissad om sin evighet




Fri vers av J A Nicander
Läst 535 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-27 22:31



Bookmark and Share


    Lindizz
Så grymt bra skapat på få rader, gillas !
2009-06-29

  Roula O
vacker och fyndig text...
2009-06-28

  Junitvillingen
Härlig poesi! Få rader, men mycket innehåll - en hel evighet ju;-) Häftigt! Grattis dessutom till " Uppmärksammad text ":-)
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander