Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörks asfaltsängel


trippande steg på en av jordens alla vägar
hamnar i centrum av nattens mysterium
det

och ljudet från hennes vilsna själ


dess stumma sång gör att fullmånen
finner den frusna kvinnan

den gör att klackarnas takt tystnar
och hon vänder sin blick uppåt

där

fångad i skenet från solens reflektion
bildar fröken mörks skugga

världens vackraste asfaltsängel




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1365 gånger
Publicerad 2005-09-30 08:50



Bookmark and Share


    crapcat
fin
och jag älskar ordet \"asfaltsängel\"
2007-06-02

  KOOKAI
du förmedlar väldigt vackra bilder, man kan liksom höra hennes klackar mot asfalten.
2007-05-26

  älvali
å fantastiskt vackert kvinnligt sorgligt känslofyllt starkt
med fröken mörks asfaltsängel
2005-10-21

  stannar kvar
Vacker och vemodig. Jag älskar slutet.
2005-10-18

  madinsane
härligt att se att asfaltsänglar finns,
eftersom jag själv skrivit om dem.

denna är oerhört tilltalande.
kanhända är jag förblindad av min förkärlek för just sådana..
asfaltsänglar..

men slutraderna är alldeles magnifika!

dem spar jag.
2005-09-30

  himlens hemlighet VIP
det blev ju en fin fortsättning tycker jag...lite vemodig men vacker
2005-09-30

  Teresia Ridell
Vackert, skapar vackra bilder. Känns sorglig men hoppfull samtidigt.
2005-09-30

  ia VIP
Sitter stum och utan ord.
Blir absolut min favorit.
Gick rakt in i hjärtat!
2005-09-30

  kath
sorry .........
2005-09-30

  kath
ett ord underbar .....................
precis så har jag tänkt på fröken mörk

hennes stumma sång talar till mitt hjärta

favorit
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP