Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter floden

 

tårars flöden

åren som

rann med den

som om livet var slut

 

hur stor sorgen var

visste jag inte

nu vet jag

och om jag

blir frisk ska

glädjen bli lika stor

 

jag nådde

äntligen botten

och så tung sorg

betyder att kärleken

var gigantisk

 

kanske kommer

tårarna tillbaks

man har ju det

man har




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-28 13:27



Bookmark and Share


  walborg
Kära okända vän!

Du är ny för mig och jag är helt ny på sidan.

Skulle vilja citera Harry Martinsson för Dig nu:

"Varje djup sorg har förlorad glädje till föremål
tappa inte bort denna riktning
låt inte sorgen glömma sitt ämne
sorgen är den djupaste ära som glädjen kan få"

mvh Walborg
2009-06-29

  Sturesdotter
Sorg och glädje; man kan ha tårar för alla tillfällen
2009-06-28

    Erika H
Allt har sin tid.

Sorgen måste också få leva sitt liv. Ingen kan mäta kärlek eller saknad eller sorg. Dessa saker bara är.

Och kommer de tillbaka... må de vara av lyckligare slag.
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP