Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjan till evigheten

 

snälla

evigheten

du kan väl ta

någon annan just nu

 

låt mig få

vara lite glad

det finns så många

tårar som behöver sin

motvikt först så snälla du

 

ta någon

annan just nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-28 14:05



Bookmark and Share


  Gunilla Rentzing
Evighetens kostym är fjärilens! Den flyger även i solnedgången. Låt den bestråla din väg och ge dig kraft på din väg. Vi behöver dig här hos oss länge än med alla dina tankar och dina ord, men ska du vidare nu tar du skönheten med till andra sidan och till din älskade.

Gunilla
2009-07-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh jag förstår
Din tanke mig
når, jag hoppas
att, som Du vill
allt går...
2009-07-02

  Sladjana Zubcevic
Kram vännen min!
2009-06-29

  * Ammi *
jag tror inte att du är rädd för evigheten, och jag förstår din önskan! som jag instämmer i!
kram
2009-06-28

  Sturesdotter
En önskan

jag önskar samma

dikten förmedlar din känsla oerhört väl
2009-06-28

  peter markurth
bra skildring, gillar den...
2009-06-28

  Carl O Andersson
Var inte rädd för evigheten. Eftersom tiden är ett mänskligt påfund och icke finns, så är en evighet borta strax efter den börjat.
Verae amicitiae sempiternae sunt" – Sann vänskap är evig
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP