Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Hon mindes tatueringen
på hans arm,
hans ryggrad i morgonljuset.
Doften av hans
sovande kropp,
hans fotavtryck i huset.
Hon mindes trygghet
i hans famn,
av att vara hans.
Glädjen över hans mun
bedyra i hennes öra,
hon, det vackraste som fanns.




Fri vers av alikavalika
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-28 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika