Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urtiden




plötsligt så mäktiga dofter

när den brända dagen
stiger
ur marken

det måste komma
från urtiden

min

jag omsveps av
varma susande
färger

och återigen

från botten
av mig själv

svämmar
nyförälskelsen

till att leva







Fri vers av Alfie M
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-28 19:33



Bookmark and Share


  livsdans
Vackert beskrivet!
2009-07-19

  Rockalex
Ja

bilderna

är

talande
2009-07-16

  Ingmar Hård VIP
varma susande färger är bra
de kan man bli förälskad i
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M