Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlovsbarn



hur har du det nu - sommarlovsbarn
i din halta familj
som stöttas med krycka från soc
seglarläger - var det inte så?
du var så stolt över den stundande veckan
bada skulle du
och busa så klart
och skriva vykort till mamma
som hon kanske läser




Fri vers av Alfie M
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-28 19:43



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
en skarp bild av viss verklighet
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M