Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grässtråstugg.

- Hur jävla mycket gräs skall man ligga i innan man tröttnar?
Jag sög på mitt strå och blundade. Det var för varmt för sådana frågor.
- Ja men, hallå, fortsatte långesten, vad tror du?
- En jävla massa, svarade jag och hoppades därmed att samtalet skulle tystna.
Han rullade runt på mage och jag kände att han såg på mig.
- Man tröttnar aldrig, eller hur?
Jag spottade ut grässtrået, reste mig upp på armbågarna.
- Nä, man tröttnar aldrig, vi kommer att ligga i gräs så länge det finns somrar,
svarade jag.
- Mmm, undslapp det långesten och så rullade han över på rygg igen, tog ett nytt strå och sög på.




Fri vers av alikavalika
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-28 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika