Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Peace & Love 2009 efter the Soundtrack of our Lives kände jag en dikt bubbla under ytan och när Kristofer i Melody Club fattade tag om min handled kokade den över och föll på pappret. Simple as that.


Memory of a Free Festival (eller att stampa takten igen)

Hjärtan stampade takten
Saltvatten rann över pannor och lår
nedför kinder
Kvällspressen skrek men vi vägrade lyssna
Han är död han är död han är död
Men din svettiga hand
din fuktiga skjorta
fick mitt hjärta

att stampa takten igen.




Fri vers av Sundström
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-29 01:33



Bookmark and Share


  sara-alice
älska
2009-06-29

    Spontan
Jag blev märkligt berörd
ja, bra var den
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Sundström
Sundström