Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från dag till natt och morgon









Det är med tankar
som med trädgårdar

i tystnaden
skall man kunna höra
själen viska

du
här stannar vi länge




Övriga genrer av Bim
Läst 593 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-29 01:38



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Bokmärker direkt!...och så sätter jag mig här och njuter!
2009-06-29

    ej medlem längre
En mediativ stämning jag känner mig hemma i.
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Bim