Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du finns min älskade... i midnattstimmen den sena...då möts våra läppar så heta...


Midnattskyss

Möte i skymmning

min kärlek och själ

du håller mig ömt

under stjärnbeströdd

himlavalvsbåge


Din heta kropp

i havet med min

din arm

runt min midja

i natten


Dina läppar söker

trevar mot mål

letar sig sakta

mot väntande fukt

följer din själs inre karta


Själar som leker

hjärtan i dans

dina läppar så heta

mot mina


Din mun emot min

din hand mot min kind

du smakar så ljuvligt

min älskling


Längtan så stark

kärlek och lust som förundrar

ge mig nu älskade

skynda dig snälla

midnattskyss som stillar

mitt hjärta...










Fri vers av sulimaa
Läst 1096 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-06-29 02:03



Bookmark and Share


  aol
förförande älsklig poesi som gick rakt till hjärtat
2010-04-20

  beam72
WOW fantastiskt vacker
ser det framför mig
2009-08-19

  Peter Matsa
Wow! Det kan man kalla kärlek!
2009-08-12

  Nils Teodor VIP
Förförande vacker dikt!
2009-07-29

  spellbound
Sulimaa har visst en del romantik i fingrarna kan jag lova!! *applåd*
2009-07-22

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt skrivet!
2009-07-19

  Sturesdotter
förförelse i varje ord!
2009-06-30

  Carola Bouvin
Underbart vacker kärlekspoesi... "midnattskyss som stillar mitt hjärta"... Förtjusande.
2009-06-30

  Suzy med punkterna
Så underbart vackert....bokmärker
2009-06-29

  Junitvillingen
Sinnligt tjusigt...och vackert...mmmm;-)
2009-06-29

  Lejonhjärtas poesi
Underbar titel, underbart innehåll, lika sensuellt som vackert.
2009-06-29

  Glensan
Fantastiskt skrivet
Kärlek, lust...
2009-06-29

  Hawaii
Gillar ordet midnattskyss=)
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa