Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart igen

Morgonen gryr
beundrar kullarnas toppar
höjdpunkten på ett lanskap
färgad mörk som av koppar

I söder skymtar dalen
en äventyrlig invit
men än vill jag vänta
att ta mig ner dit

I norr smeker vågor
en silkeslen mark
där klipphyllan stupar
blir känslan för stark

Där måste jag stanna
jag tar mig en kyss
och väcka min älskling
jag sov intill nyss




Fri vers av musnin03
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-09-29 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

musnin03
musnin03