Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild...

En dag stod du där leende och glad,
mitt hjärta skenade iväg.

Ditt leende så vackert och din blick så mild,
tänk vad man kan få av en liten bild.




Fri vers av Toro
Läst 648 gånger
Publicerad 2005-09-29 16:34



Bookmark and Share


  Jer
Det sägs aldrig tusen ord om möten IRL.
Men visst kan det kännas så?
2006-10-02

  Zam
Vilka söta rader skrivna på min 30-årsdag ;)
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Toro

Mina favoriter
Tröttnad