Speglar är hemska för dom som inte är vackra...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 

Speglar är hemska för dom som inte är vackra...




Spegel Spegel

 

Spegel spegel på väggen där

Säg vem som vackrast i landet är

 

 

Tystnad

 

 

Spegeln förblir lika blank och tyst som innan

Inte ens flicka som uttalade orden syns i spegeln

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 514 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-29 21:22



Bookmark and Share


  Aquila
Nog syns hon allt, andra ser
flickan ska bara gnugga sina ögon lite
2009-07-02

  VampyrÄngel
Wow.
Starkt skrivet,
det här är fruktansvärt bra.
*bokmärke*
2009-07-02

    ej medlem längre
Kall ärlighet speglas
bara en illusion
skönhet kommer inifrån
där ingen spegel når å ser
fint skrivet
2009-06-29

    Nicklas VIP
Speglar kan vara riktigt förjävliga ibland!

Men din spegel måste vara smutsig, eller rent av blind.
För du är en riktigt vacker flicka!
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel