Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text skriven för att symbolisera mina första ord här på poeter.se


Oskuld

Här
Nu
Första gången

Kommer blod?
Eller sanning?

Nu är det vita arket befläckat

Sen då?





Fri vers av Vampirida
Läst 352 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-29 20:31



Bookmark and Share


  Water VIP
Det var en snygg entrè
2009-06-30

  Sturesdotter
som första dikt:
superb!
2009-06-30

  noname_realmind
Mödomshinnan är en gammal myt...

Bara att googla på "mödomshinnan en myt"... :)
Eller starta med
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1499063.svd

2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida