Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du - min

Kolasås i sommarvärme
Mjukt vispad mjukglass
Rinner ner över kanten på min våffla
Tungan kittlar mot din söta rygg
Ivrig för att rädda varje droppe från att falla ner i gräset
Vilar i min mun
Frestar mina sinnen med din mjuka galet förföriska sötma
Du - min kolasås




Fri vers av Vampirida
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-29 20:58



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Mumsig....
2009-06-30

  Sturesdotter
sinnligt!
2009-06-30

    obscura
söt känsla i munnen av att läsa denna text. snyggt skrivet, kort. Gillar att du börjar varje ny rad med stor bokstav. Det blir en slags effekt.
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida