Räven höll sig tyst därborta i" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Räven höll sig tyst därborta i


Stenröset

 

Murkelfjällets tysta skälvande natt

Med rasslande stenar utför Vidsynsstupet

Höll oss andlöst vakna under himlens stjärnor

 

Sovsäckarna trasslade sig på våra ben

Kaffetermosen glänste i sitt silverfärgade skal

Träden stod helt stilla lyssnande som oss

 

Vi såg stjärnan som sakta föll där vi satt

Strax under Lilla Björns stjärnbild

Vi önskade tyst inom oss 




Övriga genrer av madigan
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du väver in natur och kultur in i poesin på ett sätt som glimtar mästertalang.
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan