Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA JAG OCH GRETA

JAG  ÄR  JAG

JAG  ÄR  ALLT

TAPPAT  TAGET  ÖVER  JAGET

 

DET  BLIR  DAG

DET  BLIR  KALLT

TAPPAT  DETET - ÖVERJAGET?

 

SEN  KOM  NATT

PARTYHATT

DETET  HAR  NU  ÖVERTAGET

 

MORGONSOL

PÅ  MED  KJOL

SCHHH! -DE  HAR  SOVMORGON  TAGIT...




Fri vers av gretagreat
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-30 10:27



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En psykologisk .... psykedelisk fest
med ett party där hela varelsen får utlopp...
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater