Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drifter

Bevarelsedrift
Sexualdrift
Knackning på axeln och kyssar i disken
Tungor som råttgift

Turbindrift
Maskindrift
Pip i örat och sjuhundra år av tystnad
Ur funktion avgrundens avgift

Kulissdrift
Skönhetsdrift
Madonnor i aulans bleka sken, på scen
Pungkulor fläckas av rött läppstift

Enkelspårsdrift
Precisionsdrift
Kvadratens hörn flyr formen i snirklar
och bildar djupa spår av runskrift

Elddrift
Nöddrift
En liten fågel gråter i köket
Vid dörren väntar livets slutuppgift

Självbevarelsedrift
Gatstenen svajar under driftiga fötter
Bropelare tunna som blyertsstift




Fri vers av SofiaI
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-30 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaI