Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar

sitter på den gröna bänken i parken
doften från häggens vita små små kronblad
förnimmer känsla av sommarknän från sommarlov
barndomens ljuva naiva tid

gräs mot fotsulan kittlar och lockar
leende på körsbärsröd fuktig läpp
varm bris mot taturerad överarm
känns som mjukaste kyss mot fjunig nacke








Fri vers av Vampirida
Läst 340 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-30 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampirida
Vampirida