Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbetar nio till fem

du sa att du ville frilansa mitt hjärta.
då tog jag fast tjänst på Göteborgs Posten.




Fri vers av Childlike Wild
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-30 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Childlike Wild
Childlike Wild