Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrygghetsknull

Bekräftelseknull
för trygghets skull

Åt vilket håll går hon?
Åt vilket håll går jag?
Jag vet att vi inte går samma håll
har vi någonsin gjort det?

Troligen inte

Kanske är det därför jag aldrig vågat
sätta satsen djupt i hennes inre?
Jag vet inte om hon förväntat sig det?

Hon tar den istället i munnen,
och spottar sedan ut den på min mage,
kanske känner hon dig sviken,
lurad och bortvald
på något vis?

För mig som aldrig känt trygghet
är det svårt att ge trygghet

Alltid denna jävla trygghet
Aldrig denna jävla trygghet

Vad behövs egentligen
för att komma åt den där?

Tryggheten




Fri vers av RogerIvan
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-30 22:08



Bookmark and Share


  Lena Krantz
Jag vet inte men kanske att strunta i att ens försöka....
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan