Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Heta tankar varma tankar men ej glömda tankar


Så minns jag dej

Röster i nattens mörker

vinden lyssnar förundrande

månen som ler mot våra kroppar

snabba heta andetag

smekande varma kinder

som sakta smeker len hud

lukten av blommande rosor

i ditt ljuva blonda hår

våra själar leker kärlek

i sommarnattens varma bris

blöta läppar som möts

tungor som utforskar

heta kroppar triggas i extas

det är så jag minns dej

vännen min..........det är SÅ jag minns dej




Övriga genrer av Glensan
Läst 478 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-30 23:00



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert..
2010-02-10

  Junitvillingen
Ljuva minnen är riktiga skatter att plocka fram ur sitt innersta. Kanske gör vissa minnen ont en tid, men det kommer dagar när man kan må bra av dem...när man kan le, njuta, och med värme & glädje se tillbaka...Din text är underbar och bilden förstärker textens innehåll - applåder till dig!
2009-07-06

    ej medlem längre
" våra själar leker kärlek i sommarnattens varma bris"-mycket poetisk och vacker rad i en hyllning till minnet av en vän!
2009-07-04

  Sturesdotter
varmt och fint och mycket sensuell bild
2009-07-01

    ej medlem längre
Underbart minne, mycket vackert skildrat!
2009-07-01

  sulimaa
Vilket underbart vackert minne ...var rädd om det vännen...du beskriver det så målande innerligt!
2009-06-30

  Suzy med punkterna
Kärleksfullt skrivet och slutet känns mer än perfekt....minnet
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan