Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... sen du kom


Jag kan inte skriva om längtan



Jag kan inte skriva om längtan längre.
Jag kan inte skriva om övergivenhet heller.
Inte om törst, inte om förtvivlan, inte om ångest



Men jag kan skriva om glädjen som fyller mig
att jag får älska dig så mycket jag vill
älska med dig så ofta vi orkar
smaka på dig så mycket jag önskar
dansa på köksgolvet så svetten rinner
ha mina händer på dig varsomhelst, överallt, ja, faktiskt överallt, de far omkring som nyutsläppta kalvar om våren



jag kan skriva om hjärtats tro och ansiktets glädje och kåtheten i hela kroppen



men jag har så fullt upp med att vara med dig och älska och leka
att ingen längre vet var pennorna tagit vägen,
bläcket har förresten säkert torkat för länge sen och de tomma skrivböckerna ligger nerpackade i nån flyttlåda i förrådet



… ty sparven har funnit ett rede och svalan ett bo åt sig…
Ps. 84:4




Fri vers av Albert
Läst 1179 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-07-01 12:43



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så underbart de måste känna
2013-07-12

  Mona Nordkvist VIP
Mitt leende blir större ju mer jag läser.
Hela jag är ett stort leende när jag läst fördigt.
Så härligt!
2013-07-01

  Blåbäret
ser att jag kommenterat denna förr men den väcker samma rysningsglädje nu ...
2012-11-14

  Agnes
Underbart! Gläds med dig!!!
2009-07-24

  Rachel Roth
låter verkligen som en alldeles underbar djup förälskelse...!
2009-07-22

  walborg
En alldeles underbar kärleksdikt som diktaren skrivar av ren pur glädje. Jag blir så glad när jag läser den. TAck!
Och tack för psaltarpsalmen!!! Bibeln är den dyrbaraste poesi vi äger!!!
2009-07-07

  Jorska
Det är svårt att inte tro när man läser dina verk!!
2009-07-06

  Lia-Lej
Nä det är sant, inte kan du skriva om längtan och törst när du funnit ditt rede och ditt bo!
Men när du ger dig till att mjölka bläcket ur någon hoptorkad penna så tycker jag att du får till det rätt så bra ändå.
2009-07-02

  Blåbäret
så underbart och fantstiskt från hjärtat
blir rysningsglad av texter som denna
2009-07-02

  walborg
"Ty sparven har funnit ett hus och svalan ett bo åt sig, där hon kan lägga sina ungar: dina altaren, Herre Sebaot, min konung och min Gud".
Tack för en underbar text till en ljuvlig psaltarpsalm!
2009-07-02

  Vågan
Åh så otroligt härligt att läsa din text. Liv och lust!! Fantastisk känsla som dröjer sig kvar. Tack, tack...
2009-07-01

  Sanningsägaren VIP
Underbart att läsa
underbara liv
underbara du
så glad för dig
tack
och du
en underbar bild
du har här nu med!

Åsa
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert