Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha en fin sommar, alla!


Sommarvingar

När varma och lätta vingar
smeker din kind
stanna upp en stund
stå still och känn efter.

De vingarna kanske är
just till dig
att flyga genom sommaren med...




Fri vers av Dionysius
Läst 600 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 18:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En god önskan
Tack
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius