Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I poesins vatten simmar både en och annan gädda. Akta fötterna.


Bara ord[ning och reda, texter på freda]!?

 

är inte så bara

eller kanske just det

 

Nudistiska och fria

[naken-Janne flinar]

 

lingvistisk [o]frihet

formulerad propaganda

 

predestinerat poetat

 

Definitionsmässig tyranni

klädd i valfrihet

 

Elitistiskt sanktionerad arrogans

[Hermes snyftar till Melpomenes sång]

 

 




Fri vers av J A Nicander
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-01 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander