Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Kärleken Gryr





Var goda & lämna mej ifred i 1000 år
Men lova att slå en pling innan ni går


Jag känner mej inte ensam för att jag är singel
Jag orkar dessa dagar inte med en massa ytligt mingel


Jag låter det innerligaste i min själ
få resa sej & ta befäl


När vi alla vaknar till vårt ljus~vara
Då är våra dagar helt underbara


De onda andarna flyr
När kärleken gryr

.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-01 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag smilar när jag läser.
Underbart vackert!
2009-07-01

  Suzy med punkterna
Den efterlängtade dagen
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP