Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen tur o retur

 

 

 




i ett alltför klart ljus
som jag snart åter kommer frukta och släcka
med en alltför rymlig frihet
som jag nu måste täta med beroendets skenbilder
ur en alltför verklig dröm
som jag snart åter vill väckas till och längta
lever jag inte tillräckligt nu
 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-02 00:44



Bookmark and Share


  Nanna X
mind-expanding, yeah, tål att meditera över!
2009-07-04

    prima donna
Livet i solsken är ju klart mycket trevligare än regntunga skyar...
2009-07-02

  Mygg
Oj, oj, här kommer jag sitta ett bra tag och låta dina ord växa till krångliga tankar!
Alltför länge....
Gillar den här mycket!!!
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP