tvi tvi tvi!




" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
+ tvi tvi tvi!







BesvärjelseFormel Mot ondskan som går över Jorden & ryter sin Kyliga rundgång av våld!!

 

!Aber kadomme!

!Äxx luminosa spektaver!

!Hax flax in te påvem solana!

!!!Nixyn fadååma slijusk tryfän!!  


!!!BuskBombyBingo!!!



~( ( Man ska hoppa baklänges runt sitt hus eller i sin lägenhet & ropa formeln.
Sen ska man krypa under täcket & ligga där i 13 minuter & bara tänka på sköna saker, som att i framtiden, kanske imorgon, älska minst 3 personer ... förlåta dej själv & andra, & inte låta dej blåsas omkull av minsta vidpustar, tillsammans är vi starka! ) )~




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-02 02:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...ha ha vilka roliga ord
Jag tror jag ska testa det där.
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP