when youre strange ...
www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
when youre strange ...
www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw



allt var bättre 1967





allt var bättre på
sextiotalet
jag & jim morrisson
tog LSD & försökte surfa
allt var bättre 1967
ray manzarek körde oss
hem i sin mustang
vi tjöt av skratt
vi lekte vårt allvar
vi log i våra uppror
gud njöt med oss
änglar dansade
vid stilla havet
vid st. monica
boulevard
åren som ingen
kan ta ifrån oss
när vi tog världen
med en kärleksstorm
helt hänsynslösa
& underbara
& vackrast

.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-02 03:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
1967 när hippietiden började, säkert en idyll för de som var där.
Har du skrivit texten själv?
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP