Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyklogg - Sätra Varf 1/7

 

Vägvisaren visar med hela handen Vid vattentornet tar ni vänster väg
Följ en slinga spel med munnen Huvudet sätts på skaft

Solen ligger på bryggans kant
Abborren borstar i vassen
Vänskapen känns så väldigt fel

Huruvida vraket är övergivet går inte att kontrollera

 

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-02 10:44



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Klurig dikt som sätter huvudet på skaft!
Gamla eller nya vänner som djupdyker...vrak...ja...borstar...ja...den som pekar med hela handen kan kännas så fel!
2009-07-07

  Lena Krantz VIP
Snyggt!

Men varför känns vänskapen fel undrar jag?

Och så har jag en fråga till...
2009-07-07

  Elin S
Lysande.
2009-07-05

  Catharina Edin VIP
Gillar! Gillar bilderna du skapar. Och ´huvudet sätts på skaft`.
2009-07-03

  Alfie M
Mmmmm salt smak, hav och kluckande bryggor...
Dikt med alla sinnen.
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP