Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns endast en relevant Fråga:




Vad går du igenom?

 

( Alla andra frågor är av sekundär art )




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-02 21:13



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Miss Mod

Du menar att om någon som ligger i en vak svarar på vad han/hon går igenom.

Här i närke finns en historia om en som ligger i en vak & ropar på hjälp ... & folket runtomkring svarar: Ge dej ... ge dej, det finns inget hopp!!
Det är typ närkingsk mentalitet.
2009-07-03

  Miss Mod
Speciellt om någon svarar, - isen, då kan det vara bråttom.
2009-07-02

  Suzy med punkterna
Kunde inte sagt det bättre själv;=)))
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP