shhh shhhhhh ...

www.youtube.com/watch?v=G1A_uSEjTIQ" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
shhh shhhhhh ...

www.youtube.com/watch?v=G1A_uSEjTIQ



!Förälskad & Galen!





När det känns som att ens sömmar ska spricka

för all längtan all hunger all kåthet all kärlek

som vill:

UT

UT

UT

som vill:

IN

IN

IN

När det känns som om att man har vaknat

ur sin törnrosesömn & INTE vill somna igen

& absolut inte att den man är kär i ska somna

försvinna ~ denna förfärliga blandning av

vånda & lycka ... oro & glädje ... att inte

vara ensam i själen längre ...

att ÄLSKA & vara ÄLSKAD ... ahhhhhhhhh!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-02 21:21



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar dikten, och björkvideon också! kärlek is the shit!
2009-07-04

  Ordregnspoeten
Usch, den var bra men jag vill inte ha det där jobbiga och galet förälskade. Kan tänka mig att låna den känslan typ en gång i månaden...eller...
2009-07-03

  Måna N. Berger
I wish I was you...!
2009-07-02

  Suzy med punkterna
;=) Känslostorm
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP