Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Härliga Uppkäftiga Rumpa!





Vi har bråkat riktigt ordentligt

Ett behövligt åskväder

Du vet hur jag ska tas

Du tar av dej kläderna

& sätter din Uppkäftiga Rumpa

rakt i mitt ansikte

Då smälter jag, för det vet du ju

att jag är förlorad i din Gudomliga Stjärt

Vid den vill jag bo, vid den vill jag dö!

Du är nyduschad & parfymerad

så jag slukar dej, kysser dej hungrigt

Kommer in i ditt lilla hål sakta sakta sakta

Jag tar din vibrerande dildo och för den

in & ut i din vagina

& vi kysser varandra sprakande flammande...

....tills...... allt exploderar i ett Fyrverkeri...

Vi landar lyckliga befriade på golvet i en hög

& ligger där och skrattar....




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-02 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP