Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du?

Jag drömmer om
En värmande känsla
Som får känslorna att gå över styr

En pirrande känsla i magen
Som fjärilars dans mitt på dagen

Vart är du kärlek?




Fri vers av Joacim Engarås
Läst 723 gånger
Publicerad 2005-09-30 10:24



Bookmark and Share


  yoyyo
*ler*
vill bara läsa den om och om
fint skrivet
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Joacim Engarås