Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni skenheliga-sola-sej-i-glansen-mänskor, jag fiser åt erat håll!





När jag var lyckad & log mot hela världen

det var då jag blev älskad & beundrad

& hyllad & prisad & upphöjd & geniförklarad


Men sen när allt rasade, när jag trampade

i alla fällor & blev huggen i ryggen & hatad

& hånad & dissad & kölhalad & föraktad & ignorerad


Hur många stod kvar av förstnämda gäng?...


Jo: 2 st utvecklingsstörda, 3 dagisbarn, 2 katter

& en gammal moster vars kärlek aldrig sinade

plus en jävligt envis kristen psykoterapeut 



Numera visar jag bara min röv för alla svikare

& alla sola-sej-i-glansen-skenheliga

Ja jag fiser åt erat håll!

Men jag förlåter er, för ni vet inte vad ni gör.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-03 02:35



Bookmark and Share


  Jorska
Åh, hur har jag kunnat missa den här??
Ett alltid så allvarligt innehåll men med en skön glimt av upprättelse på slutet. Nice!
2009-07-07

  Suzy med punkterna
Så det så! Snyggt
2009-07-03

  Måna N. Berger
Där ser man var den sanna kärleken bor!
2009-07-03

  Carola Bouvin
Tänkvärda rader med mycket bra innehåll och sanning, Applåd!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP