Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ett enda jag ber

 

så är allting gjort

alla nära har följts till

sista vilan

alla andra har fått sitt

men jag

 

om ett enda

jag ber

att få träffa

min vän

innan det är försent

 

detta enda som är mitt

bara mitt

bara vårt

om detta

ber jag ödmjukt

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-04 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP