Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte Gud

 

jag möter

gudomliga människor

särskilt en

kanske avgudar jag honom lite

 

men gud finns inte

 

det är det vackra inom dig

jag ser inte i gud

utan i dig i dig i dig i dig

 

så varför säga att det är gud som är god

 

det är ju du

och du och du och du

och allra mest är det DU




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-04 00:30



Bookmark and Share


  walborg
Och Du Ulla fina vackra goda ...
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP