Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

 

aldrig mer

ska jag förgås

av längtan

det är över

tänkte jag

ända tills

du kom




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-04 00:58



Bookmark and Share


    wildrosen
så vackert....
2009-07-05

  * Ammi *
ja det är så det är, vi vet aldrig vad morgondagen har i sitt sköte! Ljuvliga rader !
2009-07-04

  walborg
Så gudavacker bild av Din kärlek ...
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP