Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så kom du

 

det var liksom redan bestämt

ensam i huset med djuren

längtan som alltid

sträckte sig bakåt

 

minnas allt som varit fick duga

 

och så kom du

plötslig fanns det

en som du och jag

fick en vän en sådan

 

som jag inte trodde fanns

 

kanske är det försent

för att få träffas

men jag har dig inom mig

som mitt ständiga hopp

 

du som jag inte trodde fanns




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-04 07:59



Bookmark and Share


  Sturesdotter
ibland finns det en person
du inte anat...
2009-07-06

  * Ammi *
Det finns alltid någon för alla .. att hitta guldkornen är dock inte det lättaste
glädjs med dig !
kram
2009-07-04

  Njord
Bra med en vän nu! Andra människor gör livet värt att leva så länge de ger och inte bara tar.
Fin text som får mig att fundera på mitt eget liv
2009-07-04

  walborg
Nu och sedan ... framtid! Kärleken ....
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP