Akrylmålning och foto: Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylmålning och foto: Ulla T




Ur mig själv

 

när min älskade

blev sjuk kom yttersta

sanningen på skam

 

vem är jag att reda upp tala ut inför en snar död

 

det finns mycket kvar

som inte sagts och

aldrig gör det heller

 

nu är jag fri från det oket och just därför

 

känns det så stort

att kunna säga allt

och inget dölja

 

äntligen är det

enbart jag som

får tala ur mig själv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-04 08:12



Bookmark and Share


  Sturesdotter
känslan att våga
sann och äkta
2009-07-06

  Hans Christian
Kanontext vännen, musikaliskt flyt till en suberb tavla ! Kram :o)
2009-07-04

  etthjärtaäralltidrött
Rysningar går genom kroppen, stakt.
2009-07-04

  walborg
Ett jätte stort BRAVO!!!!
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP