Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Töm Evigheten


töm evigheten
jag vill dricka mig full
till mullret av
hjälteskaran i skyn

bli mina ord

den totala avsaknaden
av ofullkomlighet
då vi möttes
dunkelvrå

bli mina tankar

den totala maktlösheten
rädsla aldrig inandat
villkorslösa nalkande

dina ord
dina tankar
ditt eviga

bli




Fri vers av abbe nilsson
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-04 10:19



Bookmark and Share


  Neal
Nice Anders !
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson