Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt gung!



När jag stöttar
mig själv
till 100 %
kan livet
flöda genom
mig


När jag
slutar att
bry mig om
vad andra
tycker och tänker
så kan jag
istället
bry mig mera
om mig själv


Så skönt
det är
när hela jag
står bredvid
mig själv
och hejar på

Hej och hå
vad det
går
bäst att
hålla i sig!




Fri vers av Ewa Flower
Läst 504 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-04 14:12



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Kosmo applader...

gungar med!
2009-07-13

    snöö
Låter skönt, om det fungerar, hoppas det.
2009-07-06

  Lotti
flowig text
2009-07-04

  rocksolid
Tunggung!
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower