Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uttrycket "en gammal själ" har ingenting med personens ålder att göra. En gammal själ är vis, den har färdats långt.


Till en poet!

 

någonstans i din gamla själ
har du bevarat
en flik av barnets seende

någonstans i allt ditt ansvar
promenerar en liten människa
storögd

någonstans i hård nödvändighet
döljer sig en lucka i tiden
där bor du bland äppleblom 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 491 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-07-04 16:15



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så underbart vacker att jag genast bokmärker för att återvända
2009-07-07

  Ilona _L
Jag fastnade i dessa kärleksfulla rader!
2009-07-05

  Elaine.S VIP
Det hårda mot det mjuka, en oas mitt i alltet, som en dörr mot en själslig trädgård, dessa dina ord. Tur att den finns...äppelblom!!
2009-07-04

  Johan Bergstjärna VIP
Suveränt!
2009-07-04

  Larz Gustafsson VIP
Helt enormt!
Suveränt, helt enkelt!
2009-07-04

  Lili Samuelsson VIP
åh, du är så bra
jag trivs här i
2009-07-04

  Caprice! VIP
Och jag sniffar djuuuuupt... Underbar och trösterik, den gör mig lycklig! Tack!
2009-07-04

  Mr Lindemann VIP
Känner mig så berörd av dina rader
så fint och varmt
denna texten

jag vet inte varför jag bokmärker
men jag gör det
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger