Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 1 2 totalspärrat






Döden


skriker


i megafon


rakbladsparty


rakbladsparty


03.15


självmordsbenägna


fri entré


Satansvakten


säger


Nej nej nej


du ser ut


att må för


bra dra


1 1 2


totalspärrat


de e lugnt


bruksanvisningar


till de


vertikala


effektiva


snitten ligger


i de tomma


förbandslådorna


till höger


om de


begagnade


avskedsbreven


tveka inte


du var


aldrig


noterad








Övriga genrer av blaite
Läst 408 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-07-04 23:19



Bookmark and Share


  Arro
ordlös, du är bra
2009-07-07

  Mr Lindemann VIP
En mörkt men ändock
någe text med en ljusglimt till hoppingivande
2009-07-06

  Sanningsägaren VIP
gillar ditt brutala språk
rakt
enkelt
hårt
funkar!
2009-07-05

  glittervakuum
Som vanligt väldigt stark.
Jag träffas av käslorna och lägger in egna erfarenheter,
Det är alltid skönt att läsa något man kan känns igen sig i.
Tack
2009-07-05

  sulimaa
Börjar få blåmärken av alla käftsmällar...aj!
2009-07-05

    Johanna Ljunggren
Mkt bra att du tar upp det har amnet. Alla dem som tror att de manniskor som snittar sig gor det for att det ar en 'trend' ar korkade. Det ar ett desperat rop pa hjalp.
2009-07-05

  Roula O
usch, ryser av din text...mycket bra!
2009-07-04

  Lena Krantz
Isch...brutalt och brutalbra!

de som skär sig behöver hjälp

NU
2009-07-04

  Suzy med punkterna
Fest som heter duga........
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite